Logare client (Logare cont demo)
 • Panoul de control

  Click mai jos pe \"Logare cont demo\" pentru a te loga în contul DEMO. Veți fii uimit de opțiunile și avantajele celui mai avansat panou de control din lume, toți clienții noștrii sunt uimiți de toate posibilitățile pe care le oferă panoul nostru de control!

  Logare cont demo
 • Găzduire VPS

  Am început găzduirea de servere VPS, închiriere servere dedicate și de WebHosting cu protecție DDoS la prețuri foarte mici. Locație: Frankfurt, Germania. Click mai jos pentru mai multe detalii.

  EvoVPS
 • GameTracker.rs

  Noi suntem fondatorii gametracker.rs Dacă îți găzduiești serverul de Counter-Strike 1.6 la noi vei beneficia de 6 boost-uri gratuite lunar, unul la fiecare 5 zile.

 • Facebook

  Vizitează pagina noastră de Facebook, Click pe subscribe sau adună 1000 de fani și câștigă un server gratuit timp de 1 lună!

  Pagina Oficială de Facebook

Parteneri KGB Hosting România

 

 RedFear  

 

iTparTy.Co

 

 

 

 

 

Cum puteți încheia un parteneriat cu noi?

Simplu, dacă sunteți clientul nostru și dețineți o comunitate cu peste 300 de vizitatori unici / zi ne puteți contacta direct din panoul de control prin deschiderea unui tichet de suport.

In schimbul ofertelor și reducerilor ce vi le oferim dvs. trebuie să ne recomandați serviciile în cadrul comunității în care activați ca și deținător prin diferite forme, topic global, bannere etc.

 

Ofertele noastre pentru parteneri

 1. Server Counter-Strike 1.6 32 sloturi + server mix 12 sloturi + 6 boosturi gratuite lunar în gametracker.rs - 13 € / 59 RON lunar
 2. Server Counter-Strike 1.6 32 sloturi fără niciun beneficiu/bonus - 10 € / 45 RON lunar
 3. Server Counter-Strike 1.6 20 sloturi + 6 boosturi gratuite lunar în gametracker.rs - 7 € / 32 RON lunar
 4. Server Counter-Strike Global Offensive 12 sloturi (128 tickrate) - 10 € lunar
 5. Server Counter-Strike Global Offensive 32 sloturi (64 tickrate) - 20 € lunar
 6. Găzduire server TeamSpeak 3 (512 sloturi), dacă dețineți o licență non-profit din partea TeamSpeak - 20 € / 90 RON lunar

 

 

De ce să alegi KGB Hosting pentru găzduirea serverelor tale?

Avem o experiență în acest domeniu de peste 7 ani de zile (Serbia - (www.kgb-hosting.com), un panou de control unic în lume și o echipă care vă poate ajuta în legătură cu orice problemă ce o aveți cu serverul dvs. de joc, am colaborat de-a lungul timpului cu cele mai mari comunități de gaming din afara României și am susținut diferite competiții în țara de origine - Serbia, vezi aici.

 

Noi suntem deținătorii celui mai popular site de boost din lume pentru jocul Counter-Strike 1.6 - GameTracker.Rs, unde avem clienți din toată lumea, inclusiv USA, România, Serbia, Germania, Franța, Bosnia etc, astfel că oferim oricărui server de Counter-Strike 1.6 găzduit la noi de peste 20 sloturi 6 boosturi gratuite in fiecare lună, unul valabil odată la 5 zile.

Activarea boostului se face de către dvs. când doriți din panoul de control cu un simplu click.

 

Caracteristici găzduire (Locație Datacenter - București, România)

- Protecție DDoS automată de până la 500 Gbps

- Toate serverele noastre dispun de o conectivitate de 1GBPS și conexiune directă cu cei mai importanți provideri din România

- PING între 5 - 15 în funcție de calitatea providerului dvs. de Internet

- Panoul nostru de control (KGB Game Panel) este unic în lume și vă oferă acces complet asupra serverului de joc

- Funcție de descărcare rapidă a resurselor (sv_downloadURL privat cu acces FTP)

- Pluginuri/Moduri disponibile pentru instalare din panoul de control cu doar un click

- Suport tehnic rapid, disponibil zi și noapte (24/7)

 

 

 

 

Alte informații în curând!